SharqEdges™

Kun innovaatio kohtaa laadun, saat universaalin teräjärjestelmän, joka toimii aina sinulle ja koneellesi. Tiehöylien ja aurojen Olofsfors-terät vähentävät polttoaineenkulutusta, tiehöylän ja auran kulumista sekä parantavat kuljettajaympäristöä. Ja tuottavat ennen kaikkea virheettömän tuloksen.

Huippuratkaisu kaikkiin tieolosuhteisiin

Universaali teräjärjestelmämme syntyi kylmässä arktisessa talvessa. Aurateräsjärjestelmä, joka tunnetaan innovatiivisesta suunnittelustaan, joustavuudestaan, tehokkuudestaan ja luotettavuudestaan. Ainutlaatuisella kovuuden ja sitkeyden yhdistelmällä voimme toimittaa tuotteita, joilla on pieni murtumisriski ja suuri mahdollisuus joustavaan tulokseen - huippuratkaisu kaikkiin tieolosuhteisiin.

Tiehöylien ja lumiaurojen terät

Tutustu kaikkiin tiehöylien ja lumiaurojen teriimme; lumelle, jäälle ja soralle. Meillä on laaja valikoima innovatiivista terästä, joka sopii sinun tieolosuhteisiisi.

Siirry tuotteisiin
Asiakastuki ja huolto

Pyrimme tarjoamaan markkinoiden parasta ja nopeinta tukea ja huoltoa lyhentääksemme seisonta-aikaasi ja lisätäksemme kannattavuuttasi.

Lue lisää
Laatu ja kestävyys

Olofsfors käyttää tuotteissaan pohjoismaista kierrätysterästä. Tämä yhdistettynä innovatiiviseen tuotantoprosessiin ja aitoon teräs- ja teknologiaosaamiseen takaa sen, että voimme toimittaa tuotteita, joiden laatu on markkinoiden parasta.

Lue lisää

P300+™ - a new Sharq™ for tougher conditions

Gives you the best features of P300™ and P300 HD™. The optimal steel for summer planing and road maintenance on dirt roads, as well as snow removal on graders and snow plows in winter.

P300+

Monikäyttöinen V200™

Esittelyssä V200™: Monikäyttöinen terä kaikille koneille lumisilla teillä sekä auraukseen että jään leikkaamiseen taaten puhtaan, läpäisyttömän lopputuloksen. Tehokkain vaihtoehto jäisille, pakkautuneille valkoisille teille.

Siirry tuotteeseen

P300™: Jättiläinen terien joukossa

P300 ™ on optimaalinen terä, joka huolehtii lumella pakkautuneista, kuoppaisista ja liukkaista talviteistä. Ainutlaatuinen muotoilu tarjoaa optimaalisen teräksen käytön ja kustannustehokkuuden - 75 % teräksestä voidaan käyttää tasoitukseen 100 %: n suorituskyvyllä.

Siirry tuotteeseen

Lataa luettelomme

Lataa tuoteluettelo saadaksesi lisätietoja kaikista tuotteistamme ja täydellisen kaavion tuotesuosituksistamme, jotta voit olla varma, että SharqEdges™ on oikea valinta olosuhteisiisi.

Lataa luettelo

SharqEdges ™ -tekniikka - ota kaikki irti teristäsi

Vaihe 1

Asenna terä siten, että enintään 2 tuumaa ulottuu asennuslevyn alle. Katso kuva.

Vaihe 2

Kallista terää taaksepäin enintään 55 asteeseen. Leikkaa alakulmalla.

Vaihe 3

Teroita terää, kunnes se on viistetty koko matkalta eteen.

Vaihe 4

Kallista teränpidikettä eteenpäin enintään 70 asteeseen. Jatka leikkaamista!

Vaihe 5

Teroita terä uudelleen kallistamalla terää taaksepäin 55 asteeseen.

Vaihe 6

Nosta ja kallista eteenpäin 60 asteeseen leikataksesi lisää materiaalia. Alaspäin suuntautuvaa painetta tarvitaan vain vähän.

Vaihe 7

Kallista jälleen eteenpäin 65 asteeseen ja jatka leikkaamista!

Vaihe 8

Palauta suora terälinja säätämällä teriä ja siirtämällä niitä puolelta toiselle, ylös ja alas. Vaihda niiden paikkoja teränpidikkeessä.

Mitä tapahtuu, kun käytät optimaalista leikkuukulmaa ohuella terällä?

Saat terävän leikkuuterän, pienemmän alaspäin suuntautuvan paineen ja vähemmän rasitusta koneelle. Voit ajaa pienemmillä kierroksilla ja suuremmilla vaihteilla sekä vähentää polttoaineenkulutusta pidemmillä matkoilla.

Lisätietoja tekniikasta

Opi Olofsfors SharqEdges™ -tekniikka saadaksesi kaiken hyödyn irti teräksestä. Pika-asennusjärjestelmämme kaikentyyppisille tiehöylille ja auroille sekä oikea ajotekniikka säästävät kuljettajan aikaa ja rahaa.

Olofsfors AB - Pääkonttori

Puhelin: +46 (0) 930-396 00
Sähköposti: info@olofsfors.se
Osoite: Olofsfors AB - Pääkonttori
Olofsfors 11
SE-914 91 Nordmaling, SE

Kartta

Etsitkö yhteyshenkilöä?