Bruxite™

Olofsforsin kulutusteräs ja kauhateräs läpikäyvät ainutlaatuisen karkaisu- ja seostusprosessin, jotka takaavat kovuuden reunasta reunaan. Tarjoamme suuren määrän kauhoihisi sopivia vakioprofiileja ja mittoja.

Suurin mahdollinen teho, mahdollisimman vähäinen kuluminen

Olofsforsin kulutusteräkset kaivinkoneiden kauhoihin, pyöräkuormaajiin, kippiautoihin ja muihin koneisiin ja välineisiin tunnetaan korkeasta laadustaan ja suorituskyvystään. Kun tuotteemme on muodostettu karkaisemattomaan tilaan, voimme taata optimaalisen lujuuden, pisimmän mahdollisen kulumisajan ja mahdollisimman vähäisen kulumisen. Erityinen seoksemme, karkaisuprosessimme sekä laaja tietämyksemme ja tuotekehitysprosessimme luovat tuotteita, jotka saavat työn tehtyä.

Kulutusterästuotteet

Olofsforsin kulutusterästuotteet tarjoavat optimaalisen suojan ja pisimmän mahdollisen kulumisajan. Erityisen booriseoskarkaisuteräsprosessin avulla voimme taata kovuuden reunasta reunaan. Saatavana jokaiselle tällä hetkellä markkinoilla olevalle koneelle ja kauhalle.

Siirry tuotteisiin
Asiakastuki ja huolto

Pyrimme tarjoamaan markkinoiden parasta ja nopeinta tukea ja huoltoa lyhentääksemme seisonta-aikaasi ja lisätäksemme kannattavuuttasi.

Lue lisää
Laatu ja kestävyys

Olofsfors käyttää tuotteissaan pohjoismaista kierrätysterästä. Tämä yhdistettynä innovatiiviseen tuotantoprosessiin ja aitoon teräs- ja teknologiaosaamiseen takaa sen, että voimme toimittaa tuotteita, joiden laatu on markkinoiden parasta.

Lue lisää

Bruxite™ -kulutuspalat

Bruxite -kulutuspalat on valmistettu erittäin lujasta booriteräksestä. Materiaalin kemiallinen koostumus yhdistettynä valmistusmenetelmään tarjoaa erittäin hyvän kulumiskestävyyden, pitkän kulumisajan ja erinomaiset hitsausominaisuudet.

Räätälöidyt ratkaisut

Pohjois-Ruotsin tehtaallamme meillä on täysi tuotanto ja tuotevalvonta. Siksi voimme tarjota räätälöidyn ratkaisun, joka sopii täydellisesti koneellesi. Meillä on mahdollisuus tuottaa erityisiä kulutusosia, jotka sopivat kaivosteollisuuden koneisiin ja moniin muihin, jopa lyhyellä varoitusajalla.

Siirry kulutusteriin ja tankoihin

Tekniset tiedot

Lue lisää suoruuden mittauksesta, kovuusmittauksesta ja teräksen toleranssitarkastuksista. Katso alla olevat linkit.

Olofsfors AB - Pääkonttori

Puhelin: +46 (0) 930-396 00
Sähköposti: info@olofsfors.se
Osoite: Olofsfors AB - Pääkonttori
Olofsfors 11
SE-914 91 Nordmaling, SE

Kartta

Etsitkö yhteyshenkilöä?